Ingredients
200g de sucre
200g de mantega pomada (tova, a temperatura ambient)
4 ous
250g de farina
2 cullerades soperes de cacao en pols
Preparació
- Treballar la mantega estovada i el sucre fins aconseguir una pasta lligada.
- Afegir els 4 ous, d'un en un, i remenant amb el batedor. (No us preocupeu si sembla que la massa es talli, quan incorporem la farina es torna a lligar).
- Afegir poc a poc la farina tamisada i remenar fins que quedi una massa homogènia (queda una massa bastant dura, costa seguir remenant).
- Separar la massa en dues parts, col·locant la meitat en un altre recipient.
- Afegir a una de les dues meitats les dues cullerades de cacao pur tamissat i remenar fins que quedi una massa homogènia.
- Preparar el motlle: untar bé amb margarina totes les parets i el fons. Tirar farina suficient per cubrir totes les parets del motlle. Donant copets al motlle, assegurar-nos que totes les parets i el fons queden ben cobertes de farina (mai amb la ma ni refregant). Finalment extreure la farina sobrant donant cops al motlle sobre la pica.
- Tirar dins el motlle primer una massa i després l'altre, o anant barrejant.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada