.
IngredientsPa de pessic
2 mesures del got de iogurt de sucre
1 iogurt de trossos de gust de maduixa
1 mesura del got de iogurt d'oli de girasol
3 mesures del got de iogurt de farina
4 hous
1 culleradeta de postre de llevat químic (Royal)
Colorant rosa (opcional)
Cobertura de xocolata blanca
100g de nata líquida per muntar (35% mat. grassa)
200g de xocolata blanca
Preparació
Pa de pessic
- Preescalfar el forn a 180º.
- Posar en un bol els ous i les 2 mesures de sucre. Batre fins obtenir una mescla blanquinosa, que hagi doblat el seu volum inicial.
- Afegir l'oli de girasol i barrejar suaument amb el batedor.
- Afegir el iogurt (es pot utilitzar de qualsevol gust) i remenar.
- Afegir la farina i el llevat, barrejant suaument amb el batedor amb moviments envolvents (de baix a dalt).
- Per accentuar el color rosa que ja li dóna el iogurt, li vaig posar colorant en gel, però és totalment prescindible.
- Untar bé el motllo amb mantega i espolsar-hi farina; abocar-hi la massa i posar al forn durant 45 minuts.
Cobertura de xocolata blanca
- En un cassó, posar a escalfar la nata. Quan comenci a bullir, retirar, posar-hi la xocolata i remenar fins que es disolgui.
- Esperar a que es refredi una mica i cobrir el pa de pessic.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada