7 de des. 2009

PA DE PESSIC DE MADUIXA AMB COBERTURA DE CHOCOLATA BLANCA

El clàssic pa de pessic que es fa amb la mida del got de iogurt. En aquest cas vaig fer servir un iogurt de trossos de gust de maduixa. La decoració està feta amb massapà.


.
Ingredients

Pa de pessic
2 mesures del got de iogurt de sucre
1 iogurt de trossos de gust de maduixa
1 mesura del got de iogurt d'oli de girasol
3 mesures del got de iogurt de farina
4 hous
1 culleradeta de postre de llevat químic (Royal)
Colorant rosa (opcional)

Cobertura de xocolata blanca
100g de nata líquida per muntar (35% mat. grassa)
200g de xocolata blanca



Preparació

Pa de pessic
- Preescalfar el forn a 180º.
- Posar en un bol els ous i les 2 mesures de sucre. Batre fins obtenir una mescla blanquinosa, que hagi doblat el seu volum inicial.
- Afegir l'oli de girasol i barrejar suaument amb el batedor.
- Afegir el iogurt (es pot utilitzar de qualsevol gust) i remenar.
- Afegir la farina i el llevat, barrejant suaument amb el batedor amb moviments envolvents (de baix a dalt).
- Per accentuar el color rosa que ja li dóna el iogurt, li vaig posar colorant en gel, però és totalment prescindible.
- Untar bé el motllo amb mantega i espolsar-hi farina; abocar-hi la massa i posar al forn durant 45 minuts.

Cobertura de xocolata blanca
- En un cassó, posar a escalfar la nata. Quan comenci a bullir, retirar, posar-hi la xocolata i remenar fins que es disolgui.
- Esperar a que es refredi una mica i cobrir el pa de pessic.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

100g de sucre | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates