Ingredients
8g de sucre
250cc d'aigua
125g de farina
100g de mantega
4 ous sencers
8g de sal
Preparació
- Es posa l'aigua freda en un cassó de fons gruixut juntament amb la mantega tallada a trossos, la sal i el sucre. És important que es desfaci la mantega abans que bulli l'aigua.
- Quan l'aigua buli, s'hi tira la farina tota de cop que s'haurà tamisat abans, es remena enèrgicament amb el batedor, i s'acaba de remenar amb una espàtula de fusta perquè quedi una bola completament desenganxada del cassó. En aquest punt es retira del foc.
- Ja fora del foc, s'hi tiren dos ous tot remenant la pasta amb l'ajuda d'una espàtula.
- Quan s'ha tornat a unir la pasta s'hi afegeix un ou i es torna a fer la mateixa operació.
- Amb el quart ou s'ha de tenir una mica més de cura: es bat en un got i es va afegint a la massa fins que tingui la cremositat desitjada. (La cremositat és la següent: agafant la pasta amb l'espàtula, ha de caure lligada però li ha de costar baixar).
2 de des. 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada