Ingredients
40g de sucre (si es fa dolça)
200g de farina
100g de mantega
1 ou
1 pessic de sal
Preparació
- Es posa la farina en forma de cercle i a dintre s'hi posa l'ou sencer, la sal i el sucre (si es fa dolça) i la mantega a temperatura ambient.
- Es barregen tots els ingredients de dins el cercle i es treballen fins que tots els ingredients queden completament barrejats.
- Quan els ingredients estan ben barrejats, es va incorporant la farina, fins que es farà difícil de treballar pels grumolls que es fan. En aquest punt va bé treballar amb les mans.
- S'ha de treballar la massa pressionant-la amb la mà, procurant estirar-la, i tornant-la a ajuntar, fins que quedi una pasta compacta i regular.
- S'espolsa farina per sobre i es deixa reposar a la nevera, ben tapada, com a mínim uns 10 minuts.
2 de des. 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada