4 de des. 2009

PLUM CAKE DE DOS COLORS

Plum cake, un pa de pessic tradicional a base de mantega. Tot i que és una mica dens, és molt bo i molt fàcil de fer, ideal per esmorzar o berenar.Ingredients

200g     de sucre
200g     de mantega pomada (tova, a temperatura ambient)
4            ous
250g     de farina
2            cullerades soperes de cacao en pols
Preparació

- Treballar la mantega estovada i el sucre fins aconseguir una pasta lligada.
- Afegir els 4 ous, d'un en un, i remenant amb el batedor. (No us preocupeu si sembla que la massa es talli, quan incorporem la farina es torna a lligar).
- Afegir poc a poc la farina tamisada i remenar fins que quedi una massa homogènia (queda una massa bastant dura, costa seguir remenant).
- Separar la massa en dues parts, col·locant la meitat en un altre recipient.
- Afegir a una de les dues meitats les dues cullerades de cacao pur tamissat i remenar fins que quedi una massa homogènia.
- Preparar el motlle: untar bé amb margarina totes les parets i el fons. Tirar  farina suficient per cubrir totes les parets del motlle. Donant copets al motlle, assegurar-nos que totes les parets i el fons queden ben cobertes de farina (mai amb la ma ni refregant). Finalment extreure la farina sobrant donant cops al motlle sobre la pica.
- Tirar dins el motlle primer una massa i després l'altre, o anant barrejant.
- Es cou al forn, ja calent però flux, a 170ºC, durant uns 60 minuts.0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

100g de sucre | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates