Aquest és un pa de pessic que queda molt i molt flonjo i amb un gust molt suau, així que és ideal per a fer pastissos farcits (mermelada, nata, crema, trufa, ...) i/o amb cobertures especials (cremes de mantega, gemma, chocolata, ...).
Ingredients
6 ous
150g de farina
40g de fècula (Maizena)
Preparació
- Es baten els 3 ous, 3 rovells d'ou i 160g de sucre fins que agafi relleu i blanquegi.
- A part es munten les 3 clares d'ou ben fortes amb els 40g de sucre restant.
- S'incorpora a la massa dels ous i els rovells, la farina i la fècula prèviament tamisades, treballant-ho amb molta suavitat perque quedi esponjós.
- S'incorporen les clares muntades a la mescla anterior.
- S'unta un motlle (uns 26cm de diàmetre) amb mantega, s'enfarina i s'hi aboca la massa preparada.
- Es cou a forn suau, 180º, de 30 a 40 minuts.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada