16 de gen. 2010

PA DE PESSIC GENOVÈS

Un pa de pessic molt fàcil de fer, de gust suau i textura molt suau, ideal per fer pastissos farcits (trufa, nata, crema, etc...). Similar al pa de pessic tartada, potser amb una mica més de gust i amb menys feina.

Ingredients

125g     de sucre
125g     de farina
4           ous
1 culleradeta de café plena de llevat en pols (tipus Royal)

Preparació

- En un bol es posen a batre (amb batedora elèctrica, de mà, termomix, etc) els ous sencers junt amb el sucre fins que s'obtingui una crema espessa i esponjosa (ha de quedar bastant espessa i d'un color blanquinós).
- Tot seguit s'hi afegeix la farina i el llevat barrejats de mica en mica, en forma de pluja, tot passant-la per un sedàs o colador fi metàl•lic. A l'afegir-hi la farina s'ha de procurar no treballarar-ho massa, només el que calgu perquè es barregi i no es baixi gaire.
- S'aboca en un motlle untat amb mantega i enfarinat o amb paper de forn també untat amb mantega (en aquest cas no cal enfarinar).
- Es cou al forn, prèviament escalfat, a temperartura mitja uns 30 minuts.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Temes

 

100g de sucre | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates