16 de gen. 2010

GANACHE DE CHOCOLATA

Una recepta molt útil que tan ens pot servir com a cobertura com per a farciment.

Ingredients

Necessitem la mateixa quantitat de xocolata fondant (espcial reposteria, tipus Nestlé postres), que de nata líquida per muntar (mínim 35% de materia grassa).

Preparació

- S'aboca tota la nata en un cassó i s'escalfa a foc suau.
- Es trenca la xocolata a trossos (quan més petits millor) i s'aboca a la nata, remenant fins que quedi ben disolta i ens quedi una crema de xocolata líquida.
- Es treu del foc i la utilitzem segons el que necessitem: com a cobertura d'un pastís tipus sàcher o una mousse, l'hem d'utilitar en calent, quan encara està líquida, i un cop freda, queda molt llisa i brillant. Per utilitzar-la com a farciment (queda tipus Nocilla) l'hem de deixar refredar abans d'utilitzar. També es pot muntar, quedant de gust més suau i amb una textura com de trufa densa (en aquest cas l'hem de deixar refredar a la nevera, un cop feta, un mínim de 4 hores).

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Temes

 

100g de sucre | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates