13 de gen. 2010

PASTÍS DE TORRÓ

Un farciment bo i fàcil de fer per a pastissos, braç de gitano, lioneses, ..., aprofitant les restes nadalenques... I aprofitant, aprofitant... aprofito aquesta entrada per participar per primera vegada del repte HEMC, que aquest mes ha posat el tema dels plats amb sobres.





Ingredients

1       pa de pessic tartada
1       barra de torró de Xixona
500g de nata per muntar



Preparació

- Es fa un pa de pessic (el que més ens agradi, però no gaire dens i de gust suau).
- Es munta la nata, s'esmicola el torró i es barregen els dos ingredients amb cura.
- Es talla el pa de pessic amb un o dos talls.
- Per a que el pa de pessic no ens quedi eixut, es "mulla" cadascuna de les capes amb un pinzell de cuina i una mica d'almívar (sucre disolt en aigua; algun licor rebaixat amb aigua...).
- Per a muntar el pastís, posarem el gruix que vulguem de la nata de torró entre capa i capa de pa de pessic, i l'acabem cobrint amb aquesta mateixa barreja.

1 comentaris:

Ruben ha dit...

Interessantíssim... cada any a l'octubre trobo les barres de torró de l'any passat, espero que aquest any les hagi gastat abans :-D

Publica un comentari a l'entrada

Temes

 

100g de sucre | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates