31 de gen. 2010

MERMELADA DE CEBA

Un acompanyament molt bo per a plats de carn o per a tapes salades. En aquest cas, una simple torradeta amb sobrassada queda deliciosa si li posem una miqueta d'aquesta mermelada.


Ingredients:

150g     de sucre
1kg       de cebes
5           cullerades soperes de mel
oli, mantega i vinagre de mòdena

Preparació:

- Posar en una caçola oli i una mica de mantega, i esperar a que es desfaci la mantega, a foc baix.
- Tallar la ceba petiteta i tirar-la a la caçola, deixar que cogui durant una mitja horeta a foc suau, fins que ens quedi melosa.
- Tirar un raig de vinagre de mòdena i deixar que es redueixi.
- Tirar el sucre i esperar a que es desfaci. En aquest punt, incorporar la mel i remenar bé.
- Deixar coure durant 20 minuts i la traiem del foc.
- Deixar refredar i ja es pot utilitzar!

Font: La Cocinika de Ana

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Temes

 

100g de sucre | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates