2 de des. 2009

PLANXA DE PA DE PESSIC

Ingredients

100g     de sucre
3            ous
3            clares
100g     de farina


Preparació

- Es baten els ous sencers amb 75g de sucre, fins que blanquegi i agafi relleu.
- Incorporar la farina amb molta suavitat.
- A part, es baten les clares i a mig muntar s'hi afegeix 25g de sucre.
- Quan les clares estan ben muntades, s'incorporen a la barreja anterior amb molta suavitat perque no s'abaixin.
- S'unta una plàtera de pastisseria amb mantega o margarina, es posa un paper de forn a sobre i també s'unta.
- Es posa la barreja preparada en una màniga pastissera, amb una "boquilla" rodona d'1cm aproximat de diàmetre. Es fa un marc que ressegueixi el perímetre de la plàtera i després s'omple aquest rectangle fent línies diagonals amb la màniga pastissera.
- Es cou a forn mig, ja calent, uns 10 minuts.


Planxa de xocolata

- S'afegeix a la farina 20g de cacau en pols.


Planxa bicolor

- A l'hora de posar la massa sobre la plàtera, a base de línies diagonals, s'intercalen línies de massa base amb línies de massa de xocolata.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

100g de sucre | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates