2 de des. 2009

PASTA BRISÉE

Ingredients

40g     de sucre (si es fa dolça)
200g   de farina
100g   de mantega
1          ou
1          pessic de sal


Preparació

- Es posa la farina en forma de cercle i a dintre s'hi posa l'ou sencer, la sal i el sucre (si es fa dolça) i la mantega a temperatura ambient.
- Es barregen tots els ingredients de dins el cercle i es treballen fins que tots els ingredients queden completament barrejats.
- Quan els ingredients estan ben barrejats, es va incorporant la farina, fins que es farà difícil de treballar pels grumolls que es fan. En aquest punt va bé treballar amb les mans.
- S'ha de treballar la massa pressionant-la amb la mà, procurant estirar-la, i tornant-la a ajuntar, fins que quedi una pasta compacta i regular.
- S'espolsa farina per sobre i es deixa reposar a la nevera, ben tapada, com a mínim uns 10 minuts.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

100g de sucre | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates