2 de des. 2009

GEMMA

Ingredients

200g     de sucre (hi ha d'haver el mateix pes que els ous amb closca)
3            ous
unes gotes de llimona


Preparació

- Es baten els ous i es barregen bé tots els ingredients.
- Es cou a foc suau sense deixar de remenar amb un batedor. Quan arrenca el bull, s'hi fa una bona remenada i es retira del foc.
- Quan baixi una mica la temperatura, s'aboca damunt el marbre i s'escampa bé perquè quedi d'un color daurat.
- Una vegada freda, es recull amb una espàtula i es pot guardar a la nevera de 3 a 4 dies.


Gemma cremada

- Un cop utilitzada per cobrir el pastís, braç de gitano, etc, espolsar sucre per sobre i cremar amb un soplet o amb un cremador de crema catalana.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

100g de sucre | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates